Iets voor jou?

Niemand is perfect

Niemand is perfect en iedereen bouwt in het leven een rugzakje met bagage op. Wanneer je er alleen of samen niet uitkomt is het heel menselijk, dapper en krachtig om hulp in te schakelen!

Aandachtsgebieden en veel voorkomende psychologische klachten:

  • Depressieve klachten
  • Angstklachten
  • Relatieproblemen
  • Stress en spanningsgerelateerde klachten
  • Omgaan met hoog sensitiviteit (HSP)
  • AD(H)D
  • Burn-out
  • Rouwverwerking
  • Laag zelfbeeld

Staan jouw klachten er niet tussen? Dat is helemaal niet zo gek. Dit zijn slechts voorbeelden. Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact met mij op door me te bellen of een mail te sturen.

info@cestlevi.nl of via 06 2443 5690

In beweging

Er is geen perfecte weg. Welke weg je ook kiest, elke beweging die je maakt geeft nieuwe inzichten. – uit Lichter leven van Gijs Jansen.

Wanneer je vastloopt en er alleen niet uitkomt ben je welkom bij C’est L’Evi Psychologie. Je kunt bij mij terecht voor uiteenlopende klachten. Ik weet dat het moeilijk is om de stap te zetten, om hulp te vragen en dat het makkelijker is om dit uit te stellen: “het zal wel over gaan”, “ik stel me vast aan”.  Neem juist contact met me op bij twijfel dan kunnen we er rustig over sparren. Het is iedereen gegund om op bepaalde momenten in het leven steun en begeleiding te krijgen wanneer je het gevoel hebt stil te staan.

Ook in relaties

Liefde en relaties zijn bijzonder en mooi maar ze kunnen ook ingewikkeld zijn. Relaties kunnen alle kleuren van het kleurenpalet omvatten! Wanneer jullie een sterke emotionele verbinding hebben reageer je op elkaars signalen en voel je je veilig bij elkaar. Een relatie kent echter ook donkere tijden waarin jullie meer van elkaar verwijderd zijn.

Of jullie nu aan het begin staan van jullie relatie of al vele jaren verder zijn, jong of oud zijn, hetero, homo of biseksueel zijn: het kan soms een hele kunst zijn om jullie bijzondere emotionele verbinding te behouden. Ingrijpende gebeurtenissen, stress, littekens uit het verleden, een affaire, hectiek, het krijgen van kinderen of de sleur van het dagelijkse leven bijvoorbeeld kunnen een impact hebben op jullie verbinding waardoor het steeds moeilijker wordt om elkaar te zien, horen en begrijpen. Je weet niet meer wat er in de ander omgaat, trekt je terug of zoekt juist toenadering in de hoop je partner te bereiken. Stapje voor stapje raken jullie de veilige verbinding met elkaar kwijt en blijven jullie alsmaar in hetzelfde negatieve patroon hangen.

Iets uit de bovenstaande situaties herkenbaar? Ik kan hierbij helpen!