Over Evi

Evi Sommen: sensitief, energiek, leergierig, nieuwsgierig, warm, open en eerlijk.

Ik heb altijd de ambitie gehad om met mensen te werken. Daarom ben ik in eerste instantie bewegingswetenschappen gaan studeren omdat ik een ontzettend sportliefhebber ben en een fascinatie heb voor de connectie tussen de psyche van de mens en het menselijk lichaam. Omdat ik in deze studie het directe contact met de mens miste besloot ik om deze studie niet af te ronden en psychologie te gaan studeren, dit voelde meteen goed! Na mijn studie heb ik op verschillende plekken ervaring opgedaan, onder meer bij een een huisartsenpraktijk waar ik als praktijkondersteuner werkte.

Het idee om een eigen psychologenpraktijk te starten is gaandeweg ontstaan. Tijdens mijn werk in de huisartsenpraktijk had ik veel vrijheid om mijn eigen manier van werken te ontwikkelen, en dat beviel me eigenlijk wel. Ik ben daarna een half jaar naar het buitenland geweest, en toen viel alles eigenlijk op zijn plek. Ik werkte daar als coördinator op een skischool en vond het leuk om mensen op verschillende vlakken te coachen, begeleiden en motiveren.

Naast mijn passie voor psychologie heb ik ook een passie voor sport en muziek! Klimmen, wandelen, mountainbiken en lekker buiten zijn!

Ik ben mezelf dus jij kunt ook gerust jezelf zijn! Graag ontmoet ik je zodat we kunnen kijken wat ik voor je kan betekenen.


Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NIP, beroepsvereniging NFG, koepelorganisatie (RBCZ) en psychologenplatform PsyNed.


Registratiecodes:

Nederlands instituut van psychologen (NIP): 226998

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG): 8989

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg (RBCZ): 190330R

AGB code praktijk: 90063720