Individuele coaching online

Zet een nieuwe beweging in gang

Eerste gesprek

Als eerste vormen we samen een helder beeld van je hulpvraag en doelen. Zo krijgen we een idee waar we naartoe willen werken en welk pad we gaan bewandelen. Het is een ruwe schets, onderweg kunnen we nog andere keuzes maken. 

Persoonlijke gesprekken

In onze gesprekken zie ik ons als gelijken. Ook vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. We doorlopen samen stap voor stap jouw proces; jouw weg. Door te luisteren en goed in te tunen op jouw gevoelswereld, help ik je meer inzicht krijgen in jouw gevoelens en gedachten. Je leert de betekenis van je emoties kennen en door hierbij stil te staan, zal er steeds wat meer acceptatie en ruimte of rust komen. Je zult steeds meer in je kracht komen staan!

Onderhoudsessies

Het traject bestaat meestal uit een x aantal sessies. Dat is goed, want zo kun je naar bepaalde doelen toe werken. Het is belangrijk dat je hierna de tijd neemt om alles te laten landen. Ook dat je ervaart dat je ‘zonder hulp’ in je kracht staat. Maar hoe zit het daarna? Zelf vind ik het fijn om zo af en toe te sparren met een coach: even stil te staan en tot mezelf te komen. Mocht je van tijd tot tijd ook behoefte hebben aan een (vervolg)afspraak of onderhoudsessie, dan kun je bij mij terecht.

Aandachtsgebieden

Hoogsensitiviteit (HSP)

Ben je extra gevoelig voor bijvoorbeeld licht, geluid of voel je je snel overweldigd? Hebben stemmingen van anderen invloed op jouw humeur? Misschien ben jij hoogsensitief!

Angst & piekeren

Een beetje spanning of stress kan geen kwaad maar zo gauw angstgevoelens en -gedachten je dagelijkse leven belemmeren, is het goed om aan de bel te trekken!

Somberheid

Iedereen voelt zich wel eens somber wanneer je bijvoorbeeld iets naars meemaakt. Merk je dat deze somberheid als een zwarte wolk over je heen hangt en het je dagelijkse leven beïnvloedt? Dan is het goed om hulp in te schakelen!

Stress & burn-out

Gezonde stress is soms nodig om goed te kunnen functioneren. Denk aan een belangrijke presentatie op je werk of wanneer je goed wilt presteren tijdens je voetbalwedstrijd. Maar als je het idee hebt opgebrand te zijn en niet meer op te kunnen laden, dan is er sprake van een ongezonde hoeveelheid aan stress.

Negatief zelfbeeld

Onzeker voelen we ons allemaal wel eens. Over ons uiterlijk, ons gedrag of over onze prestaties op werk. Maar is je onzekerheid zo groot dat het je in de weg staat? Zet dan de stap om dit samen aan te pakken!

Relatieproblemen

Ben je ongelukkig in je relatie? Merk je dat je niet lekker in je vel zit, moeite hebt met verbinden of juist bang bent om verlaten te worden? Een psycholoog kan je persoonlijk of samen helpen.

Persoonlijke ontwikkeling

Je leven lang kan je blijven ontdekken en leren, over jezelf en hoe je in het leven staat. Loop je tegen bepaalde dingen aan en zou je hier graag wat meer onderzoek naar willen doen? Wil je meer in je kracht komen staan en jezelf nog beter leren kennen?

Veelgestelde vragen

Een coach staat voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt omdat je vastloopt. Samen werken jullie aan het plaatsen en verwerken van gedachten en gevoelens die samenhangen met de reden dat je vast loopt.

Het feit dat je op mijn website rondkijkt en deze vraagt leest, wil waarschijnlijk al zeggen dat je een reden hebt om naar een coach te gaan. Ook al denk je morgen misschien dat het niet nodig is, blijf er niet mee lopen. Gedachten als ‘ik stel me vast aan, iedereen heeft het wel eens moeilijk’ zijn vaak tekenen van uitstel. Het is natuurlijk spannend om je verhaal te doen. Weet dat je mij altijd eerst een bericht kunt sturen of bellen, om je twijfels of vragen voor te leggen.

Wanneer je vastloopt, hoef je het niet alleen te doen!

Een individuele sessie of gesprek met een coach duurt meestal 45 minuten tot een uur. 

Maak een afspraak voor individuele coaching bij C’est l’Evi via het contactformulier op de website, per e-mail of telefoon. Heb je eerst een vraag, neem dan gerust contact met mij op. 

Een individuele coaching sessie kost 75 euro voor 45 minuten, 100 euro voor 60 minuten. Voor meer informatie over wat coaching kost, bekijk de pagina tarieven.

Het zoekproces naar een coach begint al voor de eerste afspraak. Je kunt bijvoorbeeld de website bekijken van de coach. Bevalt de werkwijze van deze coach je? Krijg je een goed gevoel bij deze persoon en zijn of haar achtergrond? Wanneer je een afspraak hebt gemaakt bij de coach, mag je in de eerste sessie (en daarna) goed voelen wat je ervan vond. Een van de belangrijkste dingen is dat je je veilig voelt bij deze persoon en het gevoel hebt dat je je verhaal kwijt kunt. Als blijkt dat een coach niet bij je past kun je dit gewoon communiceren naar de desbetreffende coach en stoppen zonder gevolgen.

Zelf vind ik het heel belangrijk dat jij je veilig voelt en op je gemak voelt bij mij! Voel je vrij om naar mij te communiceren hoe je je voelt bij mij! Heb je vragen over mij of mijn werkwijze? Neem gerust contact met me op.

Het aantal sessies of gesprekken dat je nodig hebt met een coach hangt af van je hulpvraag. Gemiddeld zou je kunnen zeggen dat er ongeveer 7 tot 10 sessies nodig zijn voor individuele coaching. Maar let op, dit zijn gemiddelden. Er zijn ook mensen die na 4 sessies al verder geholpen zijn, of mensen die gaan voor onderhoudsessies. Hoeveel sessies je nodig hebt, ligt echt aan de situatie. Het is persoons- en vraagafhankelijk.

Als coach heb ik de plicht tot geheimhouding. Alles wat je vertelt, valt onder beroepsgeheim en alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Zonder je toestemming wordt geen informatie aan derden verstrekt. Een uitzondering hierop kan zijn jouw huisarts in geval van nood. In het kader van overleg en het up-to-date houden van mijn kennis heb ik regelmatig contact met collega coaches. Echter hebben zij ook geheimhoudingsplicht en bespreek ik alle casussen anoniem.

Ben je niet tevreden over je coaching bij C’est l’Evi? Bespreek dit dan het liefst met mij. Je mag van mij een luisterend oor verwachten en de inzet om te komen tot een oplossing. Wil je dit niet? Komen we er samen niet uit? Lees dan hier verder.

C’est l’Evi gebruikt functionele en analytische cookies om verkeer op haar website te analyseren en de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan stemt u hiermee in.