Kosten

Individuele therapie

€ 98 / 45 min

Relatietherapie

€ 118,50 / 60 min

€ 95 / 45 min

Voor individuele therapie en relatietherapie

buiten kantoortijden (vanaf 17:30 uur) wordt 20 euro extra gerekend.

Speciale tarieven

De tarieven voor online gegeven therapie en losse onderhoudsessies zijn gelijk aan de tarieven voor therapie in de praktijk. Onderhoudsessies zijn gesprekken die af en toe plaatsvinden, nadat het behandeltraject is afgerond.

Voor sessies die buiten kantoortijden plaatsvinden ( vanaf 17:30 uur) wordt 20 euro extra gerekend.

Je afspraak afzeggen

Afspraken dienen 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Anders ben ik niet meer in de gelegenheid om iemand anders in te plannen. Je kunt jouw afspraak afzeggen door een mailtje te sturen of te bellen. Wordt de afspraak binnen 24 uur van tevoren afgezegd, dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht.

Zorgverzekering en vergoeding

C’est L’Evi Psychologie is aangesloten bij de beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en bij koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren complementaire zorg). Dit betekent dat er via de aanvullende verzekering onder ‘alternatieve geneeswijzen’ gedeeltelijke vergoeding mogelijk is voor individuele therapie.

Voor een overzicht van de zorgverzekeraars en de vergoedingsmogelijkheden, zie www.de-nfg.nl/vergoedingen.htmlRelatietherapie wordt niet vergoed en valt daarmee in de niet vergoede zorg.