Relatie coaching online

online sessies

Zijn jullie de verbinding met elkaar kwijtgeraakt? Boek dan een online sessie  relatie coaching

Kom weer in verbinding met elkaar

Eerste afspraak

Wanneer jullie de stap gezet hebben om bij C’est L’Evi  aan de slag te gaan, kijken we eerst naar jullie geschiedenis samen, waar jullie naartoe willen werken en wat ik daarin kan betekenen. Daarbij staan we ook stil bij persoonlijke verhalen en doelen. We zullen stap voor stap jullie weg naar meer verbinding bewandelen!

Persoonlijke gesprekken

Ik creëer een veilige en open sfeer, door naast jullie te staan en oordeel loos te luisteren naar jullie verhaal. Ik stimuleer koppels tot het onderzoeken van het gezamenlijke patroon, waardoor er afstand is ontstaan. Met mijn sensitiviteit doorvoel ik jullie beleving en help ik met het vertalen van jullie verhaal naar belangrijke gevoelens, behoeften, angsten en andere emoties. Zo komt er weer ruimte voor verbinding: jullie bewegen stap voor stap weer naar elkaar toe. Gedurende jullie proces staan we regelmatig stil om te evalueren en reflecteren.

Onderhoudsessies

Na het doorlopen van een traject kan het fijn zijn om eens in de zoveel tijd samen de tijd te nemen om te reflecteren op jullie relatie en verbinding. Het blijft helaas niet altijd vanzelf goed gaan en vooral met alle hectiek om ons heen kan het soms goed zijn om bewust stil te staan en eventueel bij te sturen.

Wanneer je de verbinding met elkaar kwijtraakt, wordt het steeds moeilijker om elkaar te zien, horen en begrijpen. Je weet niet meer wat er in de ander omgaat, trekt je terug of zoekt juist toenadering in de hoop je partner te bereiken. Stapje voor stapje raken jullie de veilige verbinding met elkaar kwijt en blijven jullie alsmaar in hetzelfde negatieve patroon hangen.

“Verbinding is de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Het gaat om kunnen geven en ontvangen zonder oordeel en het kunnen ontlenen van kracht en steun aan de relatie.”

Aandachtsgebieden

Angst en achterdocht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipisc elit, sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea sint occaecat cupidatat non proident, sunt in

Jaloezie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipisc elit, sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea sint occaecat cupidatat non proident, sunt in

Veelgestelde vragen

Er zijn veel uiteenlopende redenen om naar een relatie coach te gaan. Jullie zijn ongelukkig in jullie relatie, voelen een afstand en hebben het gevoel langs elkaar heen te leven, of er is bijvoorbeeld sprake van een affaire. 

Daarnaast kunnen ingrijpende gebeurtenissen, stress, littekens uit het verleden, of het krijgen van kinderen een impact hebben op jullie verbinding. Daardoor wordt het steeds moeilijker om elkaar te zien, horen en begrijpen.

Of jullie nu aan het begin staan van jullie relatie of al vele jaren verder zijn, jong of oud zijn, hetero, homo of biseksueel: het kan soms een hele kunst zijn om jullie bijzondere emotionele verbinding te behouden.

Wanneer jullie als koppel vast zijn gelopen, kan het heel erg goed zijn om naar een relatie coach te gaan!

Ook wanneer het eigenlijk best goed gaat tussen jullie maar er veel dingen in jullie leven gebeuren kan het goed zijn om eens met een relatie coach te praten. Dit om te voorkomen dat jullie elkaar kwijtraken. Een relatie coach helpt negatieve patronen te doorbreken en gevoelens en gedachten naar elkaar uit te spreken, op een manier die helend werkt.

Lopen jullie samen vast? Online relatie coaching bij C’Est l’Evi kan jullie verder helpen!

Een sessie met je partner en de coach duurt 60 minuten bij C’est l’Evi. 

Relatie coaching valt in de onvergoede zorg en wordt daarom niet vergoed. Bekijk tarieven

Als coach heb ik de plicht tot geheimhouding. Alles wat jullie vertellen, valt onder beroepsgeheim en alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Zonder jullie toestemming wordt geen informatie aan derden verstrekt.  In het kader van overleg en het up-to-date houden van mijn kennis heb ik regelmatig contact met collega coaches. Echter hebben zij ook geheimhoudingsplicht en bespreek ik alle casussen anoniem.

Jullie kunnen een afspraak maken door het contactformulier in te vullen op de website, door een e-mail te sturen naar info@cestlevi.nl of door te bellen naar 06-2443 5690.

Hebben jullie een vraag? Neem dan gerust contact met me op.

De prijs van relatietherapie is 115 euro. Voor meer informatie over wat therapie kost bij C’est l’Evi Psychologie, bekijk de pagina tarieven.

Het is belangrijk dat jullie je gehoord, begrepen en op jullie gemak voelen bij een relatietherapeut.

De zoektocht naar een passende relatietherapeut begin al voor de eerste afspraak. Om een idee te krijgen wat bij jullie past, kunnen jullie verschillende websites van relatietherapeuten bekijken. Bevalt de werkwijze van de relatietherapeut jullie? Krijgen jullie een goed gevoel bij deze persoon en zijn of haar achtergrond?

Na het maken van een afspraak, mogen jullie na de eerste sessie samen evalueren: klikt het, voelen we ons veilig en gehoord? Voel jullie vrij om verder te kijken als deze relatietherapeut niet past. Dit heeft geen verdere consequenties. 

In mijn praktijk vind ik het heel belangrijk dat jullie je veilig en op jullie gemak voelen bij mij! Voel jullie vrij om naar mij te communiceren hoe jullie je voelen in mijn praktijk!  Hebben jullie vragen over mij of mijn werkwijze Neem gerust contact met me op.

Het aantal sessies hangt af van jullie hulpvraag en doelen. Gemiddeld zou je kunnen zeggen dat er ongeveer 15 tot 20 sessies nodig zijn voor relatietherapie. Maar let op, dit zijn gemiddelden! Er zijn koppels die na 6 sessies al verder geholpen zijn, of mensen die na een behandeltraject gaan voor af en toe een onderhoudsessie. Het aantal sessies is echt persoons- en vraagafhankelijk. Hebben jullie vragen? Neem gerust contact met me op. 

Nee: relatietherapie valt onder niet-vergoede zorg. Er is daarom geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

C’est l’Evi gebruikt functionele en analytische cookies om verkeer op haar website te analyseren en de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan stemt u hiermee in.